Internship

De peste 15 ani, Departamentul dezvoltă și implementează anual un program de internship destinat studenților de la nivel licență și master de la specializarea Administrație Publică. Particularitatea acestui program de internship este că se axează pe instituții publice și non-profit care derulează activități în sfera administrației publice sau în parteneriat cu instituții ale administrației publice locale. Scopul programului este de a le facilita studenților o interacțiune de mai lungă durată decât în cazul practicii profesionale cu instituțiile publice și non-profit și de a crește angajabilitatea acestora pe piața muncii.

Intershipul se derulează în fiecare an pe o perioadă de minim 3 luni, în semestrul 2, de obicei cu începere din luna martie sau aprilie. Coordonatorul programului este conf. univ. dr. Cristina Hințea (r0Yg^QPi4'%6+pVEln-C72|w]#[V}C[S7?KAkk!{V4\Sbx{u?og).

Ne mândrim în cadrul programului cu parteneri instituționali de încredere și cu o rată mare de angajare a unor studenți ulterior finalizării programului de intership. (Aici testimoniale studenti).

Câțiva dintre partenerii tradiționali care participă anual în programul de intership sunt: Primăria Cluj-Napoca, Consiliul Județean Cluj, ARC (Asociația pentru Relații Comunitare), Fundația Civitas, ARIES Transilvania, Cluj IT Cluster.