Conferință Poiana Brașov

Universitatea Babeş-Bolyai prin Facultatea de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării, Departamentul de Administraţie Publică, împreună cu Academia de Studii Economice București prin Facultatea de Administrație și Management Public și Universitatea Alexandru Ioan Cuza prin Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor organizează conferința cu titlul “Managementul calității în educație. Indicatori, proceduri și mecanisme de asigurare a calității la nivelul programelor de masterat în administrație publică” (25-28 iunie 2013, Poiana Brașov, Hotel Rina Vista).

Evenimentul este organizat în cadrul proiectul cu titlul „Creşterea calităţii programelor de masterat în administraţie publică” și are ca scop prezentarea unui model integrat de management al calității dezvoltat în cadrul proiectului precum și a rezultatelor testării acestuia în cadrul a patru programe de masterat.

Studenții interesați să participe trebuie să îndeplinească următoarele condiții:

  • să fie studenţi la nivel masterat, specializarea administraţie publică
  • să fie deja înscriși în grupul țintă al proiectului „Creşterea calităţii programelor de masterat în administraţie publică”;
  • să nu beneficieze în acelaşi timp de finanţare similară, în cadrul altui program de creştere a calităţii studiilor de masterat (finanţat din Fondul Social European prin POSDRU 2007-2013).

Calendar

  • până în 14 iunie – trimiterea unui e-mail la adresa gergely@fspac.ro prin care aplicantul își manifestă intenția de a lua parte la conferință. Selecția se face în ordinea înscrierilor, după principiul primul venit – primul servit, cu respectarea criteriilor de eligibilitate;
  • 21 iunie – anunțarea listei finale a studenților participanți;
  • 25-28 iunie – desfășurarea conferinței.

Toate costurile de participare vor fi acoperite de către organizatori (transport, cazare, masă)

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.