Acasă » Studenți » Voluntariat Asociația FSPAC » Ediția 2023-2024

Ediția 2023-2024

Voluntari:

Mititel Nicoleta „Mă numesc Mititel Nicoleta, am 19 ani și sunt studentă în anul 1 la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării, specializarea Administrație Publică – Extensia Bistrița, dar în același timp particip și la activitatea de voluntariat. Am ales să particip la programul de voluntariat din dorința de a-mi dezvolta abilitățile de comunicare, dar și cunoștințele. Consider că, prin participarea la această activitate am să învăț lucruri noi despre mine, dar și despre cei din jurul meu. Prin această activitate îmi doresc să cunosc persoane noi, să aflu informații care mă pot ajuta pe parcursul vieții. Implicarea mea în cadrul activității de voluntariat o să îmi aducă multe avantaje profesionale, dar și personale. Activitățile prezentate în cadrul voluntariatului m-au motivat să aplic la această activitate, pe care o consider utilă pe parcursul anilor de studenție.”

 

 

Proboteanu Eleodor ”Sunt Proboteanu Eleodor, un student entuziast și pasionat de domeniul Științelor Politice, Administrative și ale Comunicării, specializare în Administrarea Publică. Sunt dedicat învățării și dezvoltării personale, iar implicarea activă în comunitatea academică, mai ales în cadrul Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării, reprezintă o parte importantă a identității mele. Am aplicat la programul de voluntariat deoarece îmi doresc să contribui la îmbunătățirea mediului academic și să-mi împărtășesc pasiunea pentru domeniul meu de studiu.

Consider că voluntariatul oferă oportunități unice de a învăța, de a crește și de a face schimb de experiență cu colegii și profesorii mei, mai ales în contextul unei specializări în Administrarea Publică.  Prin acest program de voluntariat, îmi propun să contribui activ la organizarea evenimentelor și proiectelor care vor sprijini dezvoltarea facultății și a comunității studențești, în special în domeniul Administrării Publice. Îmi doresc să învăț mai multe despre procesele administrative și de comunicare din cadrul unei instituții academice și să dezvolt abilități practice în gestionarea proiectelor și a relațiilor interpersonale, cu o focusare specifică pe Administrația Publică. Sunt extrem de entuziasmat să încep această experiență de voluntariat și să contribui activ la succesul și creșterea facultății, în special în cadrul specializării mele în Administrarea Publică.            Sunt deschis la noi provocări și sunt nerăbdător să îmi aduc aportul în cadrul proiectelor și inițiativelor viitoare. Voluntariatul nu este doar o modalitate de a ajuta comunitatea, ci și o oportunitate de a-mi dezvolta abilitățile, de a învăța și de a crește ca individ, cu o atenție deosebită asupra aspectelor specifice administrației publice.

Sunt dispus să accept provocările și să explorez noi oportunități și experiențe.”

 

 

Maria Anamaria „Mă numesc Maria Anamaria și sunt studentă la specializarea Administrație Publică. Sunt o persoană interesată de comunitate și de ajutarea celor din jur, de aceea am aplicat la acest program de voluntariat. Îmi propun să explorez noi domenii și să-mi dezvolt abilitățile de colaborare și empatie. Vreau să învăț cum să gestionez provocările și să-mi îmbunătățesc capacitatea de a lucra în echipă. Mi-am dorit să fac parte dintr-o echipă dedicată, care cunoaște nevoile comunității, aduce schimbări pozitive în societate, sprijină studenții în formarea lor profesională și dezvoltă abilități noi de comunicare și leadership. Sunt nerăbdătoare să inspir și alții să se implice activ în comunitate.”

 

 

Berchi

Maria

„Numele meu este Berchi Maria, mai pe scurt Mia şi am ales să particip la programul de voluntariat deoarece pot aduce un aport pozitiv în activitatea universitară şi totodată voi dobândi experiență. Consider că participarea în programul de voluntariat a fost o alegere corectă deoarece vreau să mă implic activ în activitățile respective şi să pot ajuta universitatea şi alți studenți.”