Acasă » ANUNTURI » Conferință studențească AP 2024

Conferință studențească AP 2024

Stimați studenți,

 

În data de 21 mai 2024în intervalul 14.00-18.00, DAMP va organiza în cadrul activităților extracurriculare de la FSPAC o conferința studențească care va avea următoarele secțiuni:

–          O secțiune dedicată studenților de la nivel licență și master care finalizează în 2024 studiile. Această secțiune le va da posibilitatea de a prezenta forma intermediară a lucrării de licență/disertație și de a primi feedback atât în privința conținutului științific al lucrării cât și a prezentării. Această secțiune reprezintă o simulare a modului în care se desfășoară prezentările lucrărilor de licență/disertație în condiții reale.

–          O secțiune deschisă tuturor studenților din cadrul DAMP, licență și master. Pot fi prezentate teme care au constituit subiectul unor lucrări la materiile studiate sau orice alte teme care sunt legate de sectorul public.

Calendar

Pentru înscriere trebuie trimis un abstract de 500 de cuvinte (nu lucrarea in extenso sau prezentarea) la adresa andrianu.bianca@fspac.ro până în data de 18 mai 2024, ora 23.00.

Confirmarea participării și acceptarea abstractului se comunică prin email în decursul zilei de 19 mai 2024 sau mai devreme, în funcție de trimiterea abstractului!.

IMPORTANT

Atât prezentările din Sesiunea 1 cât și cele din Sesiunea 2 pot fi ale unor lucrări în formă intermediară. Se acceptă de asemenea atât lucrări teoretice cât și cele care cuprind o parte empirică pe lângă cea teoretică. În cazul lucrărilor teoretice, puteți să vă gândiți la cum veți realiza în viitor o parte de cercetare aplicată.

Toți studenții participanți vor primi un certificat din partea DAMP.