Acasă » PORTRETE DE ABSOLVENȚI » Ivan Bogdan-Gruia

Ivan Bogdan-Gruia

 

Bogdan Ivan
Bogdan Ivan

 

   Ivan Bogdan-Gruia: este absolvent al programului de licență în Administrație Publică al Extensiei Bistrița (Promoția 2009-2012)

    Loc de muncă actual: Consiliul Județean Bistrița-Năsăud

    Funcția: Consilier al Președintelui Consiliul Județean și Purtător de cuvânt al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud

    Alte realizări notabile: Președinte TSD Bistrița-Năsăud și Vicepreședinte TSD România

Programul de Licență în Administrație Publică a însemnat pentru mine unul dintre cele mai importante elemente pentru definirea ca om și ca om în societate. Când am terminat liceul îmi doream ca facultatea pe care o voi alege să mă pregătească în concret pentru viață. Pentru viața reală, non-teoretică și non-fictivă. Căutam un program universitar în care pot întâlni repere umane, morale și de idei.

Programul de Licență în Administrație Publică urmat la extensia universitară Bistrița mi-a oferit acest lucru prin mediul dinamic și competitiv oferit de colegi, prin profesionalismul, obiectivitatea și corectitudinea cadrelor didactice. Pentru mine, cel mai important lucru a fost umanismul și caracterul profesorilor noștri. Ne-au făcut să gândim matur, ne-au făcut să credem în noi și să devenim cu adevărat buni. Acestea sunt doar câteva din motivele pentru care recomand cu încredere Programul de Administrație Publică al Universității Babeș-Bolyai și dacă aș avea ocazia să urmez încă o dată cursurile unei facultăți, aș alegere tot Programul de Licență în Administrație Publică!